Donacion: STANKOVIQ NDIHMOI SHOQATËN E DIABETIKËVE

Rifat Stankoviq, StankovicUlqinaku me banim të përkohshëm në Gjermani, Rifat Stankoviq, pronari i Qendrës shëndetësore “DAFT” në Frankfurt, ka dorëzuar sot donacionin për Shoqatën e diabetikëve “Rrethi i kaltër”.

Donacionin me vlerë disa mijëra euro, e përbëjnë, përveç tjerash, gjashtë shirita për matjen e insulinës.

Stankoviq shtoi që në periudhën e ardhshme duhet të presim aksione të ngjashme.

Në emër të “Rrethit të kaltër” për këtë ndihmë janë falënderuar kryetari i Shoqatës Izedin-Dino Ramoviq dhe nënkryetarja Veneranda Gjonaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci