Dorëheqja në klubin e PSD-së: KASNECI NË VEND TË RESULBEGOVIQIT

Ardi KasneciKryetari i Këshillit komunal të Partisë socialdemokrate në Ulqin Selim Resulbegoviq ka dhënë dorëheqje në funksionin e këshilltarit.

Sipas renditjes në listën zgjedhore të PDS-së Resulbegoviqin do ta zëvendësojë profesori Ardian Kasneci.

Pritet që për këtë zëvendësim të këshilltarëve nga radhët e socialdemokratëve Komisioni komunal zgjedhor të jap mendim pozitiv.

PSD-ja në Kuvendin lokal ka dy këshilltar. Shef i klubit është Skender Elezagiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…