Jepen flamujt e kaltër: LAUREATËT PËR PESË PLAZHE

Europa beachCeremonia e sotme e dorëzimit të flamujve të kaltër në Mal të Zi ka dëshmuar që plazhet më të bukura dhe më të rregulluara janë në rivierën e Ulqinit.

Çmimin më të lartë, dëshmi që plotësojnë të gjitha standardet e sigurisë, ekologjike dhe sanitare, e fituan plazhet “Europa beach”, “Safari”, “MCM beach”, “Copacabana” dhe “Lux beach”.

Në pilot fazën për marrjen e këtij çmimi prestigjioz janë dhe plazhet e Ulqinit “Miami”, “Mojito” dhe “Toni Grill”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…