Dorëzohen shpërblimet: NËNTË PLAZHE ME FLAMUR TË KALTËR

Flamuri i kalter, Plava zastavica, Blue flagNë rivierën e Ulqinit këtë sezon në nëntë plazhe do të valëvitet flamuri i kaltër, njoftuan të hënën nga Ndërmarrja Publike për Administrimin e të Mirave Detare.

Bëhet fjalë për këto plazhe: “Toni grill”, “Miami”, “Evropa beach”, “Mojito”, “Pearl beach”, “MCM beach”, “White beach”, “Cabo beach” dhe “Copacabana”.

Plazhet në fazën Pilot të programit për vitin 2020 janë: “As Saranda”, “Havana” dhe “Hills” në Plazhin e Madh, si dhe “Aquarius” në Pyllin e Pishave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…