Dr Jakupi: HAJRO LIKA MBETET ANËTAR I JONË

Isat JakupiKryetari i Lëvizjes qendrore shqiptare për integrime (LQSHI) dr Isat Jakup ka thënë se Hajro Lika mbetet anëtar i kësaj organizate politike.

“Ai nuk është më nënkryetar, por është një nga themeluesit e partisë tonë dhe anëtari i saj i respektuar”, theksoi ai duke thënë se presionin ndaj Likës që të jap dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit e kanë bërë anëtarët e Forcës së re demokratike.

Hajro Lika ka deklaruar dje që jep dorëheqje nga posti i nënkryetarit të LQSHI për arsye private.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci