Dr. Jakupi i thotë KKSH-së: GABUAN QË NUK MË FTUAT

Isat JakupiKryetari i Partisë Qendrore Shqiptare për Integrime (PQSHI) dr. Isat Jakupi deklaroi se është i habitur dhe i zhgënjyer se nuk është ftuar në takimin i cili në Kala u mbajt me rastin e vizitës së para pak kohëve të Presidentit të Republikës së Shqipërisë Ilir Meta.

“Vlerësoi se Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve (KKSH), i cili publikisht u prezantua si organizator i këtij takimi, gaboi ndaj partisë tonë. Sa do ne të jemi të vegjël ose të mëdhenj, u tregua se jemi shumë të rëndësishëm, madje edhe në nivel shtetëror. Para së gjithash për arsye se, prej themelimit tonë, rregullisht dhe në të gjithë takimet na ftuan zyrtarët e lartë dhe ambasadorët e Shqipërisë dhe Kosovës”, tha Jakupi.

Ai i tha drejtuesve të KKSH-së se zgjodhën rrugën e gabuar dhe inatin ndaj tij. “Prandaj, të jeni më të kujdesshëm herën tjetër. Dhe mos shikoni, si kryetarët e partive tjera nacionale, vetëm pagat dhe karriget e veta”, deklaroi lideri i PQSHI.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit