Dr Jakupi: KURTI NËNKRYETAR, TAHIRI ZËDHËNËS

Isat JakupiPartia më e re në skenën politike vendase, Lëvizja qendrore shqiptare për integrime (LQSHI) dr Isat Jakupi, ka njoftuar se vazhdon procesi i kompletimit të organeve partiake.

Për nënkryetar të partisë është zgjedhur studenti Hamdi Kurti, ndërsa për zëdhënës teologu i diplomuar Benjamin Tahiri.

Siç thuhet në kumtesë, nënkryetari i deritashëm Hajro Lika është këshilltar i kryetarit Jakupi.

“Ditët e ardhshme do të kemi kontakte me drejtuesit e partive në Shqipëri”, thuhet nga LQSHI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci