Drafti i PHU-së: PËRPUNUESVE IU DËRGUAN MBI 200 KËRKESA

Gradjevinske dozvole, Leje ndertimi, plani, ArhitekturaSekretariatit për urbanizëm dhe rregullim hapësinor dhe Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit i janë dorëzuar mbi 200 kërkesa të dërguara për shkak të Planit hapësinor urbanistik të Ulqinit.

Shumica e tyre ka të bëj me mënyrën e shfrytëzimit të hapësirave private.

Dy shqyrtime publike rreth PHU-së janë mbajtur në Ulqin prej 17 korrikut deri më 17 shtator, ndërsa të martën për këtë dokument do të diskutohet në mbledhjen e posaçme të Parlamentit lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…