Draga: KOMUNA MORRI TATIMET, KONTRIBUTET DHE SHPENZIMET PËR RRYMË

Nail DragaDrejtori i Qendrës për kulturë Nail Draga ka deklaruar që komuna ka marrë borxhet e këtij institucion të cilët kanë të bëjnë me tatime, kontribute dhe borxhe për rrymë.

Kontributet e punëtorëve të këtij institucion nuk janë paguar 39 muaj, ndërsa fatura për rrymë, e cila është rreth 50 mijë euro, nuk është paguar tash katër vjet!? Rrogat për 26 punëtorët e Qendrës vonojnë nëntë muaj.

Draga për “Dnevne novine” tha që është i njoftuar me grevën paralajmëruese e cila sot filloj në Qendër për kulturë. “Organizata sindikale është autonome dhe vendos vet. Si e tillë, ka rregullore të posaçme, ndërsa anëtarët e sindikatës kanë të drejtë të organizojnë grevë, të cilën, përndryshe, e kanë lajmëruar në afatin ligjor”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…