Drejtoria doganore: U SEKUESTRUAN MBI 130 KG DUHANË

Punonjësit e Njësisë për ndërprerjen e kontrabandës të Drejtorisë së doganave kanë sekuestruar 132 kg të duhanit të prerë nga shtetasit shqiptarë, për të cilën nuk kishin dëshmi për doganë dhe taksa tjera të paguara.

Me kontrollin e lëvizjes së udhëtarëve dhe mallrave, duke kontrolluar autobusin e kompanisë “Boskovic prevoz”, tek udhëtarët, shtetas të Malit të Zi, punonjësit e doganës gjetën 132 kg duhan, me vlerë prej 1584 euro.

Për arsye të kundërvajtjes së kryer ndaj personave fizik janë paguar dënimet mandatore, ka deklaruar Drejtoria e tatimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”