Drejtoria e doganave: NË ULQIN PËR FUNDJAVË U SEKUESTRUAN CIGARET

Cigare, CigareteNga Departamenti për parandalimin e kontrabandës të Drejtorisë së tatimeve është njoftuar se gjatë fundjavës në zonën e tregut në Ulqinit kanë gjetur dhe sekuestruar sasi të mëdha cigaresh dhe duhani të prerë.

Siç theksohet, janë gjetur 8.000 copë cigare të llojeve të ndryshme dhe 10 kg të duhanit të prerë të paraparë për shitje ilegale.

“Personit përgjegjës i është dhënë urdhri kundërvajtës, ndërsa malli është sekuestruar përgjithmonë”, shtohet në informatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…