Drejtoria e policisë: ARRESTOHET I DYSHUARI PËR TENTIM-VRASJE TË SHUMËFISHTË

Punonjësit e Ministrisë së Punëve të Brendshme – Drejtoria e Policisë, Reparti i sigurisë Ulqin kanë identifikuar dhe arrestuar shtetasin e Kosovës, SH.H(25) nga Ferizaji, me qëndrim në Ulqin, për arsye të dyshimit se, në dëm të pesë personave, ka kryer vepër penale tentim të rëndë vrasje, është lajmëruar nga Drejtoria e policisë.

Hetimet kriminalistike tregojnë kah dyshimi që Sh.H. të enjten, më 5 shtator të vitit 2013, rreth orës 01,00, në objektin hotelerik “Stari Ribar” në Ulqin, nga pushka e shkurtuar gjysmë automatike, në drejtim të personave ka shkrepur disa fishekë, nga të cilat kanë pësuar lëndime S.Z. nga Ulqini dhe katër shtetas të Republikës së Shqipërisë –A.T., B.T. dhe M.K. nga Tirana dhe G.GJ. nga Shkodra.

Ngjarjes, siç dyshohet, i ka paraprirë grindja verbale në mes të dyshuarit dhe një person tjetër nga njëra dhe katër persona të lënduar nga Shqipëria nga ana tjetër, e cila në lokalin e përmendur ka ndodhur diku rreth mesnatës. Dyshohet që Sh.H. pastaj ka dal nga lokali dhe ka ikur, ndërsa mbas pesëmbëdhjetë minuta është kthyer dhe ka filluar të qëlloi me armë në drejtim të dëmtuarve menjëherë si ka hyrë në lokal, pas së cilës ka ikur nga vend ngjarja.

Pesë persona të lënduar, nga lëndimet prej shasmave të pushkës, së pari janë transportuar në Urgjencën e Ulqinit, e pastaj në Spitalin e përgjithshëm në Tivar. Sipas informatave që posedojmë, gjendja e tyre shëndetësore është stabile.

Në vend ngjarje është kryer hetimi, ndërsa punonjësit e policisë kanë ndërmarr dhe masat tjera operative që kanë çuar në identifikimin e të dyshuarit, e pastaj edhe në arrestimin e tij – rreth orës 04,30.

Me kërkimet në terren është gjetur mjeti me të cilin është kryer vepra penale – pushka gjysmë automatike, e cila do të dërgohet në Qendrën foreznike për ekspertizë.

Për ngjarjen është lajmëruar Prokurori i lartë i shtetit në Podgoricë, tek i cili sot, me padi penale, do të paraqitet Sh.H., për dyshime të bazuara që ka kryer veprën e përmendur penale.

Portali Ul-info mëson që personi i cilësuar në raport me iniciale Sh.H. është Shaban Hyseni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide

Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET
Kryetari Bajraktari në konferencë shtypi për 100 ditët e para në pushtet: FINANCAT E KOMUNË TË STABILIZUARA, NISIN INVESTIMET

Të nderuar qytetarë dhe qytetare të komunës së Ulqinit, përfaqësues të mediave, zonja dhe zotërinj! Konferencën e sotme për shtyp e kam thirrur për të ndarë me ju rezultatet e 100 ditëve të para që kur