Drejtoria e Policisë e Malit të Zi: U ZUNË 50KG SKANK

Punonjësit e Drejtorisë së policisë të Malit të Zi të martën herët në mëngjes, kanë zbuluar rreth 50 kg skank, është deklaruar nga Drejtoria e policisë në kalimin kufitar Debeli brijeg. Droga është gjetur tek E.E. (22), shtetas i Republikës së Shqipërisë nga Kruja, i cili ishte me makinë, tipi “Fiat Mulltipla”, me targa shqiptare.

Në makinë janë gjetur gjithsej 97 paketime, të cilët ishin të fshehur në dyshemenë e dyfishtë të pjesës së përparme dhe të pasme të makinës, me përbërje të materies bimore, për të cilën dyshohet që bëhet fjalë për skank, me peshë totale prej 50kg.

Analiza kriminalistike tregon dyshimin që E.E. kishte qëllim që, në natën në mes 17 dhe 18 qershorit të vitit 2013, ta transportoj nga Kruja – Republika e Shqipërisë për Kroaci, përmes kalimit kufitar Debeli Brijeg, e pastaj për në Republikën e Italisë, si destinacion përfundimtar të shitjes të drogës, në ç’gjë e kanë penguar punonjësit e policisë dhe doganës, thuhet në kumtesën e policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.

Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT
Komuna e Ulqinit: PROJEKTI ME VLERË RRETH 20 MILION EURO FILLON NË MES TË SHKURTIT

Me rastin e fillimit të realizimit të projektit “Furnizimi me ujë dhe rregullimi i ujërave të zeza në bregdetin e Adriatikut – V, Ulqin”, kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari me bashkëpunëtorë