Drejtoria e Policisë: EDHE NJË PADI PENALE NË ULQIN PËR SHKAK TË SHKELJES SË MASAVE

PolicijaPolicia të hënën ngriti paditë penale kundër pesë personave për shkak të shkeljes së masave për parandalimin e përhapjes së virusit korona, u deklarua në profilin Tviter të Drejtorisë së Policisë.

Thuhet se, përveç të tjerëve, do të ndiqet penalisht edhe një person nga Ulqini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…