Drejtoria e policisë: NË ULQIN GJATË 2017 U SEKUESTRUAN RRETH 1,7 TONË DROGË

Droga 1Në territorin e komunës së Ulqinit gjatë vitit të kaluar u sekuestruan 1679,5 kilogram drogë.

Sasia më e madhe e lëndëve narkotike (1.536 kg) u zbulua rreth nëntë milje nga bregu, ndërsa 143,5 kg drogë u sekuestruan në pikën kufitare në Sukubinë.

Kryesisht bëhet fjalë për skank, i cili prodhohet në Shqipëri dhe është i dedikuar për Evropën Perëndimore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…