Drejtoria e Policisë: PADI PENALE PËR ARSYE TË SHKELJES SË RREGULLAVE TË VETIZOLIMIT

reg-ulcinjska-policijaDrejtoria e Policisë njoftoi se ngriti paditë penale kundër personave të cilët kanë shkelur masat gjatë ditëve të kaluara.

“Për shkak të shkeljes së masës së vetizolimit penalisht do të ndiqet edhe një person nga Ulqini”, thuhet në llogarinë Tviter të Drejtorisë së Policisë.

Nga Instituti për Shëndetin Publik më herët është thënë se katër persona nga kjo komunë janë pozitiv ndaj koronavirusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…