Drejtoria e policisë: U ARRESTUA TRESHJA GRABITËSE NË ULQIN

Punonjësit e drejtorisë së policisë kanë identifikuar dhe arrestuar  A.P. (22) nga Ulqini, A.N. (19) nga Shkodra dhe B.S. (20) nga Drenica (Kosova), për shkak të dyshimit që kanë kryer tre vepra penale – dy grabitje dhe një vjedhje, është lajmëruar nga ky institucion.

Ato, siç dyshohet, të martën në mëngjes kanë kryer veprën penale grabitje, në mënyrë që kanë lënduar rëndë Drazhen Gjakonoviqin nga Ulqini, rojtarin në barin “SFRJ”, i cili ndodhet në grykën e lumit Buna, si dhe kanë marrë një pjesë të konsiderueshme të mjeteve teknike, e cila pastaj u gjet në shtëpi ku të dyshuarit kanë qëndruar.

Përreth shtëpisë – në sera dhe objektin ndihmës të njërit nga to – A.P. janë gjetur dhe marrë pushka automatike për të cilën dyshohet që është përdorë në njërën nga tre veprat penale dhe 500 fishekë të kalibrit të përshtatshëm për atë armë.

Hetimet e mëtejshme kriminalistike kanë treguar drejt dyshimit që A.P., A.N. dhe B.S, kanë kryer edhe një grabitje, më 21 gusht tek lagja Maqedonase në Shtoj, si dhe me 17 gusht në vjedhjen në objektin e pikës së karburantit “Lukoil”, në Vlladimir.

Të dyshuarit, me raport të veçantë janë dorëzuar të martën Prokurorit të lartë të shtetit në Podgoricë, me dyshim të bazuar që i kanë kryer veprat e përmendura penale.

Portali UL-info mëson që personi i emëruar me inicialet A.P. në deklaratën e Drejtorisë së policisë është Adrijan Prenrekaj, shtetas i Malit të Zi, prindërit e të cilit nga Kosova janë zhvendosur në Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.

TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË
TAEKWONDO ULQINI: TETË MEDALJE NGA TURNEU NË SARAJEVË

Të shtunën me datë 24.09.2022 në Sarajevë u mbajtë turneu ndërkombëtarë “Hadzici friends” në sportin e Taekwondo-së për të dy disciplinat, Ndeshje dhe Forma. Ky aktivitet i Taekwodo-së mblodhi