Drejtoria e Policisë: VEPRAT PENALE U ZVOGËLUAN PËR NJË TË TRETËN

“Në korrik dhe gusht janë regjistruat 184 vepra penale, në Ulqin 74, në Tivar 110, përkatësisht 67 më pak se vitin e kaluar në këtë kohë”, ka deklaruar të martën shefi i Njësisë rajonale të Drejtorisë së Policisë Milosh Radulloviq.

Ai në konferencën për shtyp ka thënë që sezoni turistik kaloi shumë mirë dhe sigurt, duke iu falënderuar aktiviteteve para sezonale. “Një numër të madh të personave të cilët vazhdimisht janë paraqitur në raportet tona si të kthyer të shumëfishtë në kryerjen e veprave më të rënda penale ne i dërguam në kryerjen e dënimit, kështu që kjo kishte rëndësi të madhe preventive për Tivarin dhe Sutomoren”, tha Radulloviq dhe transmeton Portal Analitika.

“Kishim aktivitet të madh në kontrollin e personave që i vozisin nën ndikimin e alkoolit, që ndoshta është metodë jopopullore, por është preventiv jashtëzakonisht e mirë”, shtoi ai.

Sipas tij, dy rastet më të rëndësishme të pazgjidhur janë sulmi në Stevo Vujaçiqin në banesën e tij kur u morën 100.000 euro, si dhe grabitja e pikës së karburantit “Kalamper” me 28 gusht, kur u morën 15.000 euro. Radulloviq theksoj që ekzistojnë disa informata operative dhe për këto raste, por tani nuk mund të flasë për to.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”
Horizonti i Ri: NISË PROJEKTI “REFORMA QË KUPTOJMË TË GJITHË”

Qëllimi kryesor i projektit është të rrisë njohuritë e qytetarëve, përfaqësuesve të OJQ-ve, aktivistëve rinorë dhe palëve të tjera të interesuara për rëndësinë e Reformës së Administratës Publike në Mal

New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare
New York: Kryeministri Dritan Abazoviq takohet me diasporën shqiptare

Kryeministri malazez Dritan Abazoviq i cili ndodhet për një vizitë disaditore në Nju Jork, pjesëmarrjen në sesionin e 77-të të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara (OKB), zhvilloi një sërë

Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”
Tenderi në vijim: SË SHPEJTI ASFALTIMI I BULEVARDIT “TEUTA”

Menjëherë pas normalizimit të Portalit të Prokurimit Publik, Komuna e Ulqinit shpalli tender për asfaltimin e rrugëve në territorin e kësaj vetëqeverisje lokale. Siç thuhet në ftesë, vlera totale e këtyre

Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE
Suela Dibra Kaca: FËMIJËT GJITHNJË E MË SHUMË KANË NEVOJË PËR KËNDET E LOJËRAVE

Të gjithë i kujtojmë vitet e fëmijërisë dhe ndër kujtimet që nuk i harrojmë asnjëherë janë lojërat me shokët e shoqet dhe aventurat e bukura të asaj moshe. Sot fëmijët tanë përballen me një përvojë tërësisht

Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM
Takimi me afaristët turistik: FILLUAN PREGADITJET PËR SEZONIN E ARDHSHËM

Në hotelin Otrant, me inicjativë të Organizatës Turistike të Ulqinit, është organizuar takimi ndërmjetafaristëveturistik të qytetit, udhëheqësisë së Komunës, dhe ndërmarrjes sh.p.k. “Veprimtaritë Komunale”.