Drejtoria: EDHE NJË APEL PËR TRAJTIMIN URGJENT TË ULLISHTAVE

MuvaKontrolli i fundit i numrit të mizave të Ullirit në zonën e Ulqinit është bërë me 23 korrik të këtij viti, u njoftua nga Drejtoria për Siguri të Ushqimit, Veterinë dhe Punë Fitosanitare.

Siç theksohet, numri më i madh u regjistrua në Ullishtën e Ulqinit.

“Edhe pse para një jave është rekomanduar trajtimi urgjent ai mungoi ose është bërë në dy ditët e kaluara, prandaj akoma nuk ka efekt”, thanë nga Drejtoria dhe theksuan: “Duke pas parasysh këtë situatë prodhuesve i rekomandohet që, nëse dëshirojnë ta ruajnë prodhimin e keq të ullirit, veçanërisht në zonën e Valdanosit DUHET MENJËHERË të bëhet trajtimi kimik”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…