Drejtoria: MODERNIZIMI I FENERIT DHE DRITA NË GURIN E GJERANAVE

Mendra, ValdanosNga Drejtoria për Sigurinë dhe Administrimin e Porteve njoftuan se në Ulqin do të kryhen disa investime.

Kështu, për shembull, i vetmi fenerë me ekuipazh në vend, ai që ndodhet në Mendër, në Valdanos, së shpejti do të modernizohet, transmeton “Vijesti”.

Po ashtu thuhet se në Gurin e Gjeranave planifikohet vendosja e dritës së navigimit e cila do të sinjalizojë rrezikun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…