Drejtoria për Komunikacion: DO TË HEQIM TË GJITHË BILBORDET PA LEJE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjAfishet reklamuese të vendosura ilegalisht në territorin e Komunës së Ulqinit së shpejti do të hiqen, shkruan “Vijesti”.

Sipas vlerësimit të Policisë Komunale, gjendja është kaotike veçanërisht në aksin nga ura e re në Port Milenë deri në Adë të Bunës.

Siç theksohet, bilbordët rrezikojnë sigurinë në komunikacion, e vetëm një numër i vogël i tyre i paguan komunës taksën komunale.

Jozyrtarisht mësojmë se vetëm mbi këtë bazë, komuna në vit humbet rreth 30 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…