Drejtoria për Komunikacion: RRUGA ULQIN – KRYTHË GATI DERI NË FUND TË VITIT

RrugaPunimet për rikonstruktimin e rrugës magjistrale Ulqin – Krythë do të vazhdojnë sot, njoftohet nga Drejtoria për Komunikacion.

Siç thuhet, deri në fund të vitit do të përfundojnë punimet që do të kushtojnë 5,8 milion euro dhe janë të financuara nga kredia e Bankes Evropiane Investuese.

Pas rikonstruktimit të këtij aks Ulqini do të ketë rrugë shumë të mirë deri në pikën kufitare Sukubinë – Muriqan, përmes të cilës vijnë numri më i madh i turistëve në rivierën e Ulqinit.

Po ashtu, në këtë mënyrë do të krijohen parakushtet që kjo pikë kufitare më në fund të hapet edhe për transport mallrash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…