Drejtoria Tatimore: GJATË VERËS MBI NJË MIJË KONTROLLE NË ULQIN

Pisanje, Projekti, IPA, Olovka, InspektorDrejtoria Tatimore njoftoi se gjatë sezonit turistik u kryen 4528 kontrolle në komunat në Bregdet.

Siç thuhet, në territorin e Komunës së Ulqinit janë kryer 1.016 kontrolle ose 22,4 për qind nga numri i përgjithshëm.

Përndryshe, Drejtoria Tatimore gjatë kësaj vere në Bregdet kishte gati 90 milion euro të ardhura ose mbi 13 milion euro më shumë se në të njëjtën periudhë vitin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…