Drejtuesit e PDS-së në Ulqin: FOLËN PËR NATO

Tarzan Milosevic, Tarzan MillosheviqDrejtori politik i partisë demokratike të socialistëve Tarzan Millosheviq dhe anëtarja e Kryesisë së PDS-së Sanja Vllahoviq kanë folur në Ulqin me anëtarët e Këshillit komunal të PDS-së në Ulqin, të organizuar në kuadër të Planit të veprimit të fushatës së PDS-së mbi anëtarësimin e Malit të Zi në NATO.

Millosheviq tha që anëtarësia në NATO nuk është vetëm anëtarësi në aleancë ushtarake, por edhe në asociacionin më të fuqishëm politiko – ushtarak. “Investitorët gjithmonë më me dëshirë do të përcaktohen që paratë e veta ti investojnë në shtetet të cilët janë të sigurta dhe stabile, ndërsa NATO pikërisht këtë status i siguron anëtareve të veta”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave.

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me