Drejtuesit e PSD-së në Ulqin: PRESIM RRITJE TË PËRKRAHJES SË VOTUESVE

sdp (1)Drejtuesit e Partisë socialdemokrate të Malit të Zi kanë qëndruar sot në Ulqin. Lideri i kësaj parti dhe kryetari i Kuvendit të Malit të Zi Ranko Krivokapiq, nënkryetarët e partisë Rashko Konjeviq dhe Ivan Brajoviq, anëtarët e Kryesisë Miqo Orlandiq dhe Jusuf Kalamperoviq, kanë marrë pjesë në mbledhjen e Këshillit komunal të PSD-së në të cilën është analizuar rrjedha e fushatës parazgjedhore. “Ne jemi të kënaqur me fushatë dhe jemi të sigurt që do të kemi rritje të përkrahjes së qytetarëve. Sepse, me marrjen pjesë në pushtet kemi dëshmuar se politika mund të udhëhiqet me plotësimin e premtimeve”, tha zëdhënësi i partisë Mirko Staniq.

Drejtuesit e kësaj parti pastaj në Ranë janë shoqëruar me aktivistët e PSD-së, kanë vizituar disa ndërmarrje private në qytet, e pastaj janë nisur në zonën e Anës së Malit. Në zyrën e kësaj parti në Katërkollë është folur për fushatën, janë vizituar disa familje dhe kolektive ekonomike, ndërsa kokteji me aktivistët e PSD-së është organizuar në restorantin “Panorama”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në gjuhën malazeze -, Ledri Vula, Klajdi, Alban Skenderaj,

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin 1949 është ndërtuar Ambulanca

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Pistulla,

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët e lartë dhe diplomatë ndërkombëtar.

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë në një vend dhe u jep