Dukoviq (PDS): SHQIPTARËT NUK MUND TË JENË TË HUAJË NË VENDIN E TYRE

hALILIDeputeti i Parlamentit të Malit të Zi, z. Halil Dukoviq, beson se PDS do të arrijë një rezultat të shkëlqyeshëm në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

“Përmes punës së PDS-së deri më tani, kemi krijuar kushte për zhvillim të qëndrueshëm dhe dinamik, sepse memorja e qytetarëve është akoma e gjallë, për atë se çfarë kaluam si vend dhe se si do të ishte vendi ynë nëse PDS nuk do të kishte qenë në pushtet. Mesazhet që kemi dëgjuar nga Parlamenti janë vetëm një paralajmërim për të gjithë ata që i kanë harruar faktet. Ne besojmë në një të ardhme të sigurt dhe të begatë. Presim një rezultat vërtet të mirë në Tuz, sepse treguesit janë në favorin tonë. Kur PDS fiton, atëherë të gjithë ata që janë për Malin e Zi fitojnë. Kështu, besoj se partitë shqiptare janë për Malin e Zi dhe se do t’i ndiejnë edhe ata përfitimet e fitores së PDS-së”, u shpreh Dukoviq.

Në lidhje me ftesën e bërë shqiptarëve nga Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, për të mos e festuar 13 korrikun, Dukoviq thekson se deklarata çon në drejtimin për t’i shfaqur shqiptarët si të huaj në vendin e tyre.

“Shqiptarët mbeten një popull autokton në Mal të Zi, dhe qytetarë të përkushtuar ndaj këtij vendi. Deklarata e kryetarit të Komunës së Tuzit na çon në një rrugë ku ne shqiptarët prezantohemi si të huaj në shtëpinë tonë. Kjo është e vështirë për tu kuptuar dhe po aq e lehtë për tu kundërshtuar. Unë besoj se ai preku ndjenjat e të gjithë atyre që janë me zemër për një Malin e Zi i cili na përket të gjithëve njëlloj, një numër jo i vogël”, përfundoi deputeti i PDS-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer