DW Video: Trashëgimia e rrezikuar kulturore e Shqipërisë

0,,16616074_404,00Në Shqipëri trashëgimia kulturore po bie pre e vjedhjeve dhe shkatërrimeve. Ekspertët kërkojnë ndërhyrjen e shtetit.

Për të shikuar videon KLIKO KËTU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…