Edhe dy flamuj të kaltër në Ulqin: PËRMIRSUAN GABIMIN

Nga Ndërmarrja publike për menaxhimin e të Mirave detare kanë lajmëruar që flamuj të kaltër, së bashku me plazhet “Kopakabana”, “MCM” dhe “Europa” i kanë fituar edhe dy plazhe nga Ulqini, “Miami” dhe “Safari”.

Këto  plazhe, përndryshe, në të kaluarën janë shpallur plazhet më të mira në vend.

Nga Të Mirat detare lajmëruan që këto ditë është përfunduar procedura e tenderit dhe që me të gjithë qiramarrësit e plazheve është nënshkruar kontrata për vitin e ardhshëm.

Në të gjitha plazhet cilësia e ujit është e jashtëzakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…