Edhe katër debate: TRE HERË NË RADIO DHE NJË HERË NË TVMZ

Stari grad UlcinjFushata parazgjedhore ka hyrë në fazën përfundimtare. Në tre ditët e ardhshme do të mbahen konventat përfundimtare të disa partive.

Po ashtu është paralajmëruar edhe mbajtja e katër debateve. Dy (të enjten dhe të premten) do të mbahen në Radio Ulqin në terminin prej orës 11 deri në orën 13, derisa të enjten do të mbahet edhe ballafaqimi i kandidatëve në shërbimin publik, Radio dhe Televizorin e Malit të Zi.

Ftesën për pjesëmarrje në këto debate redaksia e këtyre medieve ja ka dërguar të gjithë listave pjesëmarrëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…