Edhe këtë vit: „PINK PANTER TOUR“ NË FILLIM TË MAJIT NË ULQIN

Pink Panther Tour Ulqin 2015Në fillim të majit në Ulqin edhe këtë vit do të kalojë spektakli unik „Pink Panther Tour 2016“, mëson Portali Ul-info.

Manifestimi i makinave ekskluzive niset me 4 maj nga Parisi, do të kalojë nëpër dhjetë shtete, ndërsa në Ulqin mbërrin me 8 maj.

Mbas qëndrimit njëditor pronarët me makinat e tyre luksoze kthen në Paris nëpër Budvë, Dubrovnik dhe Venedik.

Për vendosjen e Ulqinit në këtë hartë prestigjioze meritorë janë Francezët e rinj të cilët janë me prejardhje nga qyteti jonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…