Edhe në raportin më të ri të KE-së: URGJENTISHT TË MBROHET KRIPORJA

Komisioni europian, Evropska komisija, European Commission“Nevojitet rezoluta dhe aksioni urgjent në mënyrë që të mbrohet Kriporja e Ulqinit, duke përfshirë edhe mbrojtjen e plotë të shpendëve”, thuhet në Raportin më të ri të Komisionit evropian.
Shtohet se nevojitet të ndërmerren masat për ruajtjen dhe përmirësimin e vlerës ekologjike të zonave të mbrojtura dhe lokaliteteve potenciale Natura 2000, ku përsëri veçohet Kriporja.
Përndryshe, në Podgoricë sot mbahet Konferenca e katërt ndërkombëtare për Kriporen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…