Edhe në Ulqin: TË DIELËN PROTEST PËR SHKAK TË RRITJES SË ÇMIMIT TË KARBURANTIT

PROTESTSi në disa qytete tjera në Mal të Zi, edhe në Ulqin të dielën është paralajmëruar tubimi protestues i qytetarëve për shkak të rritjes së çmimit të naftës dhe të derivateve të saja.

Këtë aktivitet e paralajmëroj grupi në FB „Protest zbog prevelike cijene goriva“ (Protest për shkak të çmimit shumë të lartë të karburantit).

Theksohet se tubimi do të mbahet tek pika e karburantit „Eko“ në Ulqin në ora 16:30, si dhe që gjysmë ore më vonë do të nis aksioni i bllokimit të disa pjesëve të qytetit, i cili do të zgjasë deri në ora 17:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…