Edhe një i mbytur në Plazhin e madh: DETI NXORI TRUPIN E VIKTIMËS

Trupin e viktimës, identiteti i të cilit nuk është konstatuar, deti e nxori të enjten rreth orës 15 në bregun e Plazhit të madh, shkruan portali Pobjeda.

Bëhet fjalë për burrë me moshë mesatare. Trupi u gjet në plazhin “Noki Beach” dhe u dërgua për obduksion në Podgoricë.

Kjo është mbytja e dytë në det në shtatë ditët e kaluara në të njëjtën pjesë të Plazhit të madh, ndërsa e treta nga fillimi i vitit.

Të shtunën e kaluar në Plazh të madh është mbytur Adrian Hameli (19) nga Prizreni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci