EEMZ: ADMINISTRUESI I FALIMENTIMIT FAJTOR PËR TERRIN NË KRIPORE

Solana: PREGOVORI SE NASTAVLJAJUElektroekonomia e Malit të Zi (EEMZ) ka njoftuar që administruesi i falimentimit në Kripore Ognjen Jovoviq është fajtor që në këtë ndërmarrje më të vjetër në Ulqin nuk ka rrymë elektrike.

Në letrën e dërguar Kuvendit të Malit të Zi nga EEMZ thonë që Jovoviq nuk ka respektuar protokollin për shlyerjen e borxhit për energjinë e shpenzuar.

Shtohet po ashtu që administruesi i falimentimit në një takim në komunë të Ulqinit në fillim të korrikut në mënyrë tendencioze ka tentuar që EEMZ ta akuzoi si të vetmin fajtor për ndërprerjen e prodhimit në Kripore.

Jovoviq për “Vijesti” tha që Kriporja prej shkurtit nuk ka dy mijë euro të paguaj këstin mujor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…