EEMZ: ALI KASMI NGA ULQINI FITOI FORD “FOCUS”

Ali Kasmi 1Elektroekonomia e Malit të Zi më 1 dhjetor inicioi lojën shpërblyese për amvisëritë malazeze “Le të ju vozisë energjia e mirë” e cila në tre faza do të zhvillohet deri në nëntor të vitit 2016.

Cikli i dytë i lojës shpërblyese nisi më 21 janar dhe do të zgjas deri në shtator të vitit 2016, ndërsa në katër xhiro ndahen katër makina të tipit Ford.

Ford Focus-i i parë i takoi konsumatorit nga Ulqini Ali Kasmit.

Ai gjatë marrjes së çelësave të makinës deklaroi: “Dëshiroi të falënderojë Elektroekonominë,  kur më kontaktuan ishte një surprizë e madhe. Asnjëherë më parë nuk kam fituar shpërblim të ngjashëm e as nuk marrë pjesë në lojëra shpërblyese, por në tuajën marrë pjesë sepse rregullisht i paguaj faturat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…