EEMZ: AMVISËRITË NË ULQIN MESATARISHT SHPENZUAN 40 EURO PËR ENERGJI ELEKTRIKE

 

Racun StrujaNë shkurt amvisëritë në Ulqin mesatarisht kanë shpenzuar 39,8 euro për energji elektrike, u tha për Portalin Ul-info për Elektroekonominë e Malit të Zi (EEMZ).

Kjo është për 1,1 euro më shumë se shpenzimi mesatar i energjisë elektrike në nivel shteti.

Në shkurt në komunë të Ulqinit ishin të regjistruar 5.664 pagues të rregullt të rrymës elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…