EEMZ: DISA PJESË TË ULQINIT TË ENJTEN PA RRYMË

Ulcinj,_Montenegro_-_Sept._2010Disa pjesë të Ulqinit të enjten do të jenë pa rrymë, për shkak të vendosjes së sahateve të ri, është lajmëruar nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Sahatet në Ulqin do të vendosen në rrugët Boshko Strugar, në Bulevardin Marshall Tito, si dhe në lokalitetet 26 nëntori, Ivana Milutinoviqa 10 dhe në Pinjesh.

Në objektet ku do të vendosen sahatet, nuk do të kenë rrymë nga ora tetë deri në ora 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…