EEMZ: FATURA MESATARE E JANARIT NË ULQIN ISHTE 39 EURO

Racun, EPCGFatura mesatare e janarit për energji elektrike për amvisëritë në nivel të Malit të Zi (nëse përjashtohen vendet e pa lexuara nga objektet e pabanuara përherë) është 41,96 euro.

Amvisëritë në Ulqin, për herë të parë, shënojnë konsum pak më të ulët, gjegjësisht 39,16 euro.

Faturat e janarit të zvogëluara për paguesit e rregullt do ti fitojnë 6244 konsumator në territorin e komunës së Ulqin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…