EEMZ: FATURA MESATARE E NËNTORIT NË ULQIN 36,40 EURO

EEMZFatura mesatare e nëntorit për energji elektrike për amvisëri në Ulqin (nëse nuk llogariten vendet matëse të palexuara në objektet të cilët nuk janë vazhdimisht të banuara) ishte 36,40 cent, mëson Portali Ul-info nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Kjo do të thotë se kjo faturë është për rreth tetë për qind më e lartë se në nivel shtetëror, ku është 34 euro.

Numri i paguesve të rregullt të energjisë elektrike në Ulqin është 5820.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…