EEMZ: FATURA MESATARE NË MAL TË ZI 35 EURO, NË ULQIN 60

Racun, EPCGFatura mesatare e korrikut për energji elektrike për amvisëri në nivel të Malit të Zi (nëse nuk llogarisim vendet e palexuara matëse në objektet të cilët nuk janë vazhdimisht të banuara), është 35 euro, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Siç theksohet, konsumi më i madh muajin e kaluar u regjistrua në Ulqin ku amvisëritë mesatarisht kanë shpenzuar energji elektrike me vlerë 59,77 euro.

Shtohet se numri i paguesve të rregulltë në këtë qytet është 6.659 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…