EEMZ: INSTALIMI I SAHATEVE TË RINJ DHE NDËRPRERJET E RRYMËS

EPCG, Elektroprivreda Crne GoreNga Elektroekonomia e Malit të Zi (EEMZ) kanë njoftuar se sahatet e rinj elektronik, prej të hënës më 8 shkurt deri të premten më 12 shkurt, do të instalohen edhe në Ulqin, ndërsa objektet ku do të bëhen punimet do të jenë pa furnizim me rrymë elektrike prej orës 8 deri në 18.

Sahatet elektronik do të vendosen në rrugën “Ivan Milutinoviq”, Pinjesh, rrugën “26 nëntor” dhe në Mëhallë të re.

Nga EEMZ kanë njoftuar që, në rast të kushteve të këqija klimatike, punimet do të shtyhen për ndonjë ditë tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…