EEMZ: KONSUMI MË I MADH I ENERGJISË NË SHTATOR NË ULQIN

Ulqin, UlcinjKonsumi më i madh i energjisë elektrike muajin e kaluar është realizuar në Ulqin ku amvisëritë mesatarisht kanë shpenzuar energji elektrike me vlerë prej 39,4 euro, njoftohet nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Fatura mesatare e shtatorit për amvisëri në gusht në nivel shteti ishte 30,9 euro.

Siç shtojnë nga EEMZ, të gjitha informatat për faturë, historinë e konsumit dhe aktivimin e shërbimeve të ndryshme blerësit mund ti marrin me krijimin e llogarisë direkt në faqen online të kësaj ndërmarrje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…