EEMZ: KONSUMI MË I MADH I RRYMËS NË QERSHOR NË ULQIN

 

Racun, EPCGFatura mesatare e qershorit për energji elektrike në amvisëri në nivel të Malit të Zi ishte 29,43 euro, njofton Elektroekonomia e Malit të Zi.

Siç thuhet, konsumi më i madh në muajin e kaluar u lexua në Ulqin ku amvisëritë mesatarisht shpenzuan energji elektrike me vlerë 38,64 euro.

Më shumë informata konsumatorët mund të fitojnë me thirrjen falas në numrin 19100, në sportele, në ueb portalin www.epcg.com dhe në faqen e Facebook-ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…