EEMZ: KONSUMI MESATAR I ENERGJISË ELEKTRIKE NË SHTATOR ISHTE 30 EURO

Racun, EPCGNga Elektroekonomia e Malit të Zi (EEMZ) deklaruan se në shtator fatura mesatare për energjinë elektrike për amvisëri ishte në nivelin e Malit të Zi (nëse përjashtohen vendet matëse të palexuara në objektet të cilët nuk janë vazhdimisht të banuara) ishte 27,3 euro.

Në amvisëritë në Ulqin u regjistrua konsumi rreth 10 përqind më i lartë, më saktësisht fatura mesatare ishte 30,3 euro.

Faturat e shtatorit të zvogëluara për vlerën e zbritjes për paguesit e rregullt do t’i fitojnë 6.594 konsumatorë në territorin e Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…