EEMZ: KONSUMI MESATAR I RRYMËS RRETH 33 EURO

Racun, EPCGNë prill amvisëritë në Ulqin mesatarisht kanë shpenzuar 32,7 euro për energji elektrike, deklaruan nga Elektroekonomia e Malit të Zi (EEMZ) për Portalin Ul-info.

Kjo është për tre euro më shumë nga konsumi mesatar i energjisë elektrike në nivel të shtetit.

Në Prill në komunë të Ulqinit ishin të regjistruar 5.633 pagues të rregulltë të energjisë elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…