EEMZ: KONSUMI MESATAR NË ULQIN NË GUSHT ISHTE 75 EURO

Racun, EPCGFatura mesatare e gushtit për energji elektrike në nivel të Malit të Zi (nëse nuk merren parasysh vendet e palexuara në objektet që nuk janë vazhdimisht të banuara) është 39,74 euro, thanë për Portalin Ul-info nga Elektroekonomia e Malit të Zi (EEMZ).

Konsumi më i lartë muajin e kaluar u lexua në Ulqin ku amvisëritë mesatarisht shpenzuan energji elektrike me vlerë 74,85 euro.

Siç shtohet, në Ulqin në gusht ishin 7.185 pagues të energjisë elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…