EEMZ: KRAJA TË SHTUNEN PA RRYMË

Disa vendbanime dhe fshatra në komunën e Tivarit, për shkak të punimeve në trafo stacione, të shtunën do të jenë pa rrymë elektrike.

Siç është lajmëruar nga Elektroekonomia e Tivarit, për shkak të punimeve në trafo stacionin “Ostros”, nga ora 14 deri në orën 19 pa energji elektrike do të mbesin konsumatorët në Ostros dhe Krajë, të cilët furnizohen nga ky trafo stacion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…