EEMZ: NDËRPRERJE TË PËRKOHSHME TË RRYMËS TË ENJTEN

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Nga Elektrodistribucioni i Ulqinit është lajmëruar që me 10.04.2014, të enjten, në periudhën prej orës 09:00 deri në 16:00 është planifikuar vizita e MBTS PIJACA (Tregu) T1 (STT-200001A) i MBTS PINJESH II, T-1 i T-2 (STT-200012A i STT-200012B) për kontrollin dhe përmirësimin e qasjes së sahateve të rrymës elektrike.

Për këtë arsye, këto objekteve, do të ç’kyçen periodikisht nga rrjeti elektrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…