EEMZ: NË ULQIN AMVISËRITË SHPENZOJNË MË SË SHUMTI RRYMË

Racun, EPCGNë maj amvisëritë në Ulqin mesatarisht kanë shpenzuar 33,64 euro për energji elektrike, u tha për Portalin Ul-info nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Kjo është rreth 11 për qind më shumë se vlera mesatare e shpenzimit të energjisë elektrike në nivel shtetëror.

Në prill në komunë të Ulqinit ishin të regjistruar 5.830 pagues të rregullt të energjisë elektrike, ose për rreth 200 më shumë se një muaj më herët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…