EEMZ: EDHE NESËR PA RRYMË RRETH KOMUNALJES DHE REÇIT

- 1046 - STRUJA - DALEKOVOD  4Për shkak të punimeve të planifikuara në 10 KV DV “Ada-Reç”, me datë 05.06.2014 konsumatorët të cilët furnizohen nga linja e transmetimit nga Paratuku në Adë, do të mbesin pa furnizim me energji elektrike nga ora 09:30 deri në 15:00, është njoftuar nga Elektroekonomia e Malit të Zi.

Siç shtohet, për shkak të punëve të planifikuara nesër të gjithë konsumatorët të cilët furnizohen nga 10 KV DV “Komunalja” do të mbesin pa furnizim me rrymë në periudhën prej orës 09:00 deri në 15:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…